• August 16, 2022

Wat is een afstandsbediening?

Wat is een afstandsbediende pilaster?

Een afstandspilaster is precies wat het klinkt, een afstandsbediening. Het wordt gebruikt om de beweging van een vliegtuig te controleren. Het wordt gebruikt op zweefvliegtuigen, RC vliegtuigen, helikopters, en zweefvliegtuigen.

Hoe werkt de Remote pilaster?

Het heeft een zender, die vrij gemakkelijk op een raam of deur kan worden gemonteerd en verbonden is met de plaats waar het vliegtuig zich moet bevinden. Het vliegtuig moet binnen een bepaald bereik van de zender zijn, (meestal duizenden meters). De ontvanger moet zich binnen hetzelfde bereik bevinden en de match is gemaakt. Er is geen ruimte voor interferentie tussen de twee.

Soorten piloten met afstandsbediening

Er zijn twee hoofdtypen Afstandsbedieningspiloten:

Het belangrijkste verschil tussen een speelgoedhelikopter en een vliegtuig met afstandsbediening is dat de speelgoedhelikopter beweegt met behulp van een bekabelde motor. Deze wordt bestuurd door het ontvangercircuit op de zender. De speelgoedhelikopter heeft heel weinig andere bedieningsorganen dan draaiknoppen links, een kleine voetveer en een gashendel. Het hoofddoel van dit speelgoed is het jonge kind plezier te laten beleven terwijl het leert hoe het veilig een op afstand bestuurbaar vliegtuig moet bedienen.

Het tweede type RC besturing is het op afstand bestuurbare vliegtuig, dat beweegt met behulp van een radiosignaal. Deze ongecompliceerde hobbyisten gebruiken vaak de reserve prop en versnelling die door de fabrikant van het vliegtuig worden geleverd, waardoor hun RC vliegtuig licht is en gemakkelijk te vliegen.

Veiligheidsvoorzieningen zijn een must bij elk op afstand bestuurbaar stuk speelgoed. Het belangrijkste bij RC speelgoed zijn de veiligheidskenmerken om te zien of het alle veiligheidskenmerken heeft die door het Department of Transportation (DoT) worden vereist. Het DoT regelt radiogestuurd speelgoed. De meerderheid van RC operaties betrekken multirotor helikopters. Met veel ervaring RC vliegers hebben de mogelijkheid om dit soort speelgoed vliegen up toasuring de afstand van het kanaal voor de lancering van een bom, is ongeveer 30 meter. Het typische gebruik voor dit soort speelgoed is in een residentiële omgeving.

Nu, verhuizen naar de elektrische RC vliegtuigen. Deze elektrische RC vliegtuigen zijn een combinatie van een RC heli en elektrische RC vliegtuigen. Het enige verschil is dat elektrische RC vliegtuigen in staat zijn tot Flight control, waar heli's enkel in staat zijn tot hover only. Elektrische RC vliegtuigen hebben twee pitch types, een voor het verkrijgen van lift en de andere voor het vertragen van de lucht. Dit zal zeer nuttig blijken te zijn aangezien u snelheid zult kunnen winnen terwijl ook het kijken als een zeer klein vliegtuigje.

Het derde type RC vliegtuig zijn de elektrische RC helikopters. Dit type helikopter is het gemakkelijkst te leren en ze kunnen zweven, hoewel ze op dit moment nog niet erg aangepast zijn, in tegenstelling tot de andere twee types RC vliegtuigen. Dit is een zeer gemakkelijke hobby om te leren.

Voor die individuen die geavanceerde afstandsbedieningsvliegtuigen en extra kits willen aanschaffen om de hobby onder de knie te krijgen, zijn er een aantal verkopers die gespecialiseerd zijn in dit soort speelgoed.

DeRP-1 Nanootics

DeRTF-5A Stennis

DeRTF-6A Structuur

DeRTF-7A Micro Fast

DeRTF-8A Muericks

De RTF-9APlayer

Deze sets zijn functioneel, met alle bovengenoemde rekwisieten/matten/stoelen inbegrepen. Afhankelijk van het type plastic of metaal is de set gemaakt van een schuimsoort die speciaal in de sets is gestopt voor het plezier van de piloot, of het nu is om te klooien met de kinderen of om gewoon plezier te hebben.