• August 16, 2022

Waarom je goed eigenaarschap moet behouden

Multimedia auto

Veel mensen hebben een knagend weekend, avonden of zelfs dagen omdat ze hebben ontdekt dat de verzekeringsmaatschappij hun claim niet wil uitbetalen. De beste manier om het in orde te krijgen is door een afspraak te maken. Het goede nieuws is dat het niet zo ver van uw huis is, zodat u uw belangrijke auto-onderhoud toch meteen kunt krijgen. De garage is maar een paar muisklikken van u verwijderd. Als u vragen heeft, neem dan contact met hen op en zij zullen ze afhandelen met het respijt van uw huis.

AGM automotive technicus, Frank zal u graag telefonisch adviseren, hij zal ook beschikbaar zijn voor eventuele service-eisen of vragen. Om de vloot van voertuigen te zien die hij heeft inspecteren, moet u enkel hun Webportaal bezoeken en het voertuig selecteren u wilt bekijken. Zo of het uw voertuig van keus is of niet zult u foto’s en beschrijvingen van de inbouwservice auto kunnen zien.

Frank is de directeur van Garage Frank Pluym. En hij is er zeker van dat hij de keuze van zijn klanten het beste aan hem kan overlaten. Hij zegt: “Wij willen dat onze klanten de beste service krijgen, de beste deal en dat ze blij en tevreden zijn met hun aankoop. Daarom bevelen wij persoonlijk Nijmegen in Rotterdam aan als de beste keuze voor een garage in Nederland.”

Als u dit leest, denkt u misschien dat Nederland een klein land is, maar voor degenen onder ons die in het Noorden wonen, is dat beslist niet het geval. En we kunnen u dit uit de eerste hand vertellen, omdat Frank en zijn team zo behulpzaam zijn in tijden van nood. Hun team werkt de klok rond en is gedurende de hele werkweek bereikbaar, want dat weten ze.

Frank legt uit: “We kunnen de service van een garagebedrijf in dit late stadium onmogelijk vervangen. Maar we kunnen ze wel exact hetzelfde voertuig, exact dezelfde diagnose doorsturen naar een expert naar keuze. Dat betekent dat onze klanten kunnen profiteren van exact dezelfde service als de ervaren garage, alleen op een later tijdstip.”

Na dit gelezen te hebben denkt u misschien dat u en uw auto het best gediend zouden zijn in Utino, Nederland. Maar als u kwaliteit wilt, dan zult u na het lezen van dit, weten dat Utino, Nederland, is een stad in Nederland dat je zou willen zijn in.