• August 16, 2022

Opslag

Opslagbox

Self-storage verwijst in het algemeen naar opslagfaciliteiten voor eenmalig gebruik of verhuur van bulkgoederen, vaak gevestigd in een gespecialiseerd gebied. De term "self-storage" kan ook verwijzen naar elke eenheid die eenmalig te gebruiken of gebruikte producten en diensten verkoopt, ongeacht of het self-storage is of niet.

self-storage lingoDe eenheden worden meestal omschreven als "self-storage eenheden" of "self-storage gebouwen".

self-storage gebouwVeel self-storage bedrijven bieden gebouw ruimte voor hun klanten in de buurt van hun bedrijfslocaties. De ruimte wordt vaak verpakt als onderdeel van een pakket dat is ontworpen om maximale ruimte voor opslag te bieden.

stagingEén reden voor het opnemen van een gebouw in een self-storage eenheid is om het aantal eenheden beschikbaar voor klanten te verhogen. Bij het overwegen van self-storage gebouwen, bouw managers vragen zich af: hoe groot is het gebouw in staat zijn om het aantal self-storage-eenheden tegemoet te komen?

Sommige managers geloven dat het bouwen van een gebouw met units alleen nodig is als een bedrijf op regelmatige basis gaat opereren. Het gebouw moet groot genoeg zijn om ruimte te bieden aan auto's die gebruik moeten maken van de gemeenschappelijke oprit, en het gebouw moet worden gecamoufleerd om op te gaan in de gemeenschap.

Een gebouw vereist wettelijke toestemming om in een actief vergunningsgebied te worden geplaatst. Voordat een gebouw wordt gebouwd, moet de vergunning worden aangevraagd bij het vergunningverlenende kantoor.

Wat Maverick Stores betreft, is de bouwvereiste heel wat anders dan bij andere self-storage units omdat het om een bedrijf gaat. Maverick Stores heeft geen parkeerplaats en is ook niet van plan er een te bouwen. Maverick Stores is een van de snelst groeiende bedrijven in de wereld.

Zoals Maverick Stores is gestructureerd, wordt uw huur afgeleid van het aantal "bezette ruimtes" in het gebouw. Wanneer u kijkt naar het aantal bezette ruimtes en de potentiële huur, is het gemakkelijk te zien dat zeer weinig self-storage gebouwen levensvatbaar kunnen zijn op de lange termijn.

Het gemiddelde self-storage gebouw is meestal uitzendruimte. Dit betekent dat de eigenaar van het gebouw alle ruimtes heeft samengesteld die nodig zijn om hun inventaris te bewaren. Zij zijn ook eigenaar van het gebouw. Wat overblijft is meestal een "barbecue" of "eetkamer" ruimte.

Het gebouw zal waarschijnlijk geen douches of badkuipen bevatten, dus u zult uw klanten artikelen uit een automaat of uit een koelcel kopen. In enkele gevallen is het mogelijk voor de eigenaar om een bedrijfs-opslagtent op te nemen.

Op de lange termijn worden veel self-storage bedrijven cash flow positief. Ofwel betalen ze hun inventaris af, ofwel genereren ze zoveel inkomsten dat ze het zich kunnen veroorloven om een paar werknemers in te huren om hun klantenbestand op te halen en te verplaatsen.