• August 16, 2022

Hoe maak je je eigen mode-sieraden

 

 

Het is een bekend feit dat niet alle naaipatronen gelijk zijn gemaakt. Het is net zo fantastisch om een ​​pluizige argyle pop te maken als om een ​​mooie overhemdjurk te maken. Vele jaren geleden naaiden de meeste mensen slechts één simpele kleur, maar vaak waren het drie of meer verschillende kleuren. Door technologische vooruitgang zijn we tegenwoordig in staat om een ​​bijna eindeloze verscheidenheid aan patronen, kleuren en texturen te creëren.

De planeet

Milieuvriendelijk

Het milieu is tegenwoordig zeker een punt van zorg. Hoe kunnen we onze planeet in zijn natuurlijke staat achterlaten, terwijl we tegelijkertijd onze kleding in een natuurlijke staat achterlaten? De keuzes die u elke dag maakt over de kleding die u draagt, zullen een verschil maken op de planeet. Het is belangrijk om de boodschap naar de wereld te sturen die kleding heeft gemaakt. Veel bedrijven hebben de kreet van de milieuactivist gehoord en zijn bereid om op te letten.

Mode

Mode is en zal altijd een onderdeel zijn van het leven van vrouwen. Een onderdeel van de mode? Ja, het is aanzienlijk. Als vrouwen hebben we de behoefte om er goed uit te zien. Er mooi uitzien. Om je glamoureus te voelen. Om dit te doen, hebben we kleding nodig die comfortabel, glamoureus en opwindend is.

de buikspieren

Wat is er zo leuk aan mode? Ik vind het prachtig dat mode het leven van iedereen beïnvloedt. Mensen worden steeds bewuster van mode. Goede mode is opwindend, comfortabel en levert positieve resultaten op. Welke van deze drie elementen gaat samen om een ​​fantastische look te creëren? Ja, dat doen ze zeker.

Ik hoop dat ik je heb laten zien dat het gebruik van kleding met patronen van een ander bedrijf dan eBay een veilige manier is om je kleding te kopen. Patronen zijn een onderdeel van de mode. Ze zorgen ervoor dat je er goed uit wilt zien. Ze laten je lichaam er beter uitzien.

Omdat je uniek en anders bent, heb je kleding nodig die je helpt om je goed te voelen over jezelf. In plaats van vlekkeloos mooie kleding te dragen, moet je kleding dragen die iets te strak zit, maar die je er zachtjes mooi uit laat zien.

Ik ben helemaal voor het dragen van kleding waardoor je er prachtig uitziet. Maar ik ben bang om kleding te dragen waardoor je er moeiteloos fantastisch uitziet.

Dit artikel bevat enkele van mijn persoonlijke favoriete patronen. Hoewel ze niet de standaard zijn, zijn ze perfect voor dagelijks gebruik.

Blauw heeft veel verschillende betekenissen. Het kan romantiek inspireren en de wereld in blauw vuur kleuren. Blauwe rekken zijn perfect voor het herfstseizoen. Het dramatische gebruik van hulst en maretak is een overgang naar de blauwe dagen van de zomer. De kleding in dit patroon geeft je een… zelfverzekerd gevoel.

Cindy. Aubrey. Ze hebben elk een vrouwelijke charme. Snoep, roze en delicate rozen zorgen ervoor dat je je… lief en onschuldig voelt. Klassieke bloemenprints geven een koninklijk tintje zonder er te bloemig uit te zien. Een perfecte jurk voor een bruiloft.

Poeme.Deep blues met een Kodak-tint van goud. Goud boven het hoofd, met een snufje kruiden, hout en kruidentonen. Schrijfmachine-inkt, saffier, Lalique-kristal, amethisten

Copperfield. Dit patroon komt voor in kleuren zoals: oranje, rood, blauw, paars en groen en vestigt de aandacht op zichzelf. Zo mooi dat het moeilijk zal zijn om een ​​beslissing te nemen. Musthave voor de herfst/winter.

Op de voorkant van elke brievenbus vind je een uniek patroon. Ze zijn op de leraren van verandering… het momentum van gebeurtenissen die leiden naar het herfstseizoen. Elk heeft zijn eigen stijl, zijn eigen moment. auditie om te zien hoe het presteert in uw omgeving voordat u de keuze maakt.

ulymph.Een zee van paars viscose touw, die er gewoon om smeekt om een ​​armband te maken. Een string zo helder als de zee, maar toch subtiel als een bloeiende bloem. Duurzaamheid gecombineerd met originaliteit.

Opkomende storm. Wat valt er te zeggen over opkomende storm, brouwende vernietiging? Deze intense, stralende paarse uitbarsting van glansmiddel staat bekend om één simpel ding: HET SCHREEUWT supramentaal! (psst, vertel dat ook niet aan mijn man!)

Vaag is deze paarsachtige uitbarsting ongelooflijk gemakkelijk te volgen. Het is een patroon dat de aandacht op zichzelf vestigt. Het valt niet op in een menigte. Het belangrijkste is dat het kan worden gemengd met bijna elke tint paars. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het een kamer overspoelt. En in mijn ogen ziet het eruit alsof het er geweldig uit zou zien in elke paarse lege ruimte.

Nebulous.Focuseert paars in één effen kleur. Was vroeger te kostbaar en breekbaar om spannend te zijn. Nu is het een van de meest voorkomende kleuren van mode-sieraden die er zijn.<| tienermeisjes kast.

Perfect voor de storm. Een cirkel draaide gouden rust. Een cirkel van paarse yoga. Perfect in het zwart.

Lila. Een flikkerende, lelieverzorgende lichtpaarse bloesem.