• August 16, 2022

Hoe kies je de perfecte serviescollectie?

Serviessets

Alle dames daarbuiten schreeuwen bijna je naam. Waarom neemt u niet even de tijd om enkele van de meest teleurstellende serviescollecties te bewonderen die wij in ons assortiment hebben? Ze staan allemaal op een rijtje en helpen u graag bij het uitzoeken van de stukken die de kamer net dat tikkeltje meer klasse zullen geven en u een stukje van het land laten zien waar u van houdt.

Wij begrijpen dat het een hele uitdaging kan zijn om een serviescollectie samen te stellen, vooral wanneer u de stukken zo op elkaar moet afstemmen dat er beweging tussen de kleuren ontstaat. Het is een understatement om te zeggen dat dit een project zal zijn dat u misschien een paar keer zult moeten proberen voordat u het goed hebt. Het uitzoeken van een serviescollectie is geen gemakkelijke taak en het kan moeilijker zijn om het te krijgen dan het eigenlijk zou moeten zijn. Maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de pogingen.

Wanneer je denkt aan unieke serviezen, zijn velen van ons ook niet degenen die zo’n duur artikel snel zouden kopen. Voor de meesten van ons is het idee van het kopen van een gloednieuwe set van fijn servies niet iets dat in de kaarten ligt voor ons. Maar u zult niet geloven hoeveel mensen sets hebben gekocht die praktisch antiek zijn! De meesten van ons kopen serviezen die we met plezier voor onze moeder of onze vrouw zouden kopen. De serviezen die we onszelf cadeau doen, zijn meer op onze smaak afgestemd.

Een porseleinen servies is heel anders dan dat van een mobiele telefoon of een opneembare DVD. Serviesgoed zit meestal vol met kleine stukjes, met een opmerkelijke concentratie van fijne witte korreltjes, die een soort gumbo-achtige substantie beschrijven. Serviessets zijn ideaal om aan volwassenen te serveren, omdat het Gladius-producten zijn, wat betekent dat het voedsel niet aan de borden blijft kleven. Het enige addertje onder het gras is dat dergelijke borden monsterlijk duur zullen zijn.

Gladius producten vertonen een smaakvolle gelijkenis met ouderwetse keramische kopjes, suikerpotten en Nerium batterijen. Veel verzamelaars proberen dan ook om ouderwetse patronen te combineren met moderne ontwerpen, in een poging om iets van de klasse die de sets hebben te behouden.

Als u een gelegenheidsverzamelaar bent van fijn servies, kunt u het beste kijken naar servies sets. Zoals eerder vermeld, zullen dergelijke sets een beetje duur zijn. Toch is dat precies wat u nodig hebt, om het plezier van het verzamelen van deze vorm van eet- en tafelgerei te realiseren. Servies sets zijn wat u nodig heeft, en meer. Als u van uw hobby wilt genieten, moet u gewoon proberen de sets te kopen die aan uw behoeften voldoen – bestel online, en u krijgt ze in een mum van tijd thuis geleverd.

 

lees meer

porselein borden

Serviessets